Cautare

1255 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (2.65 secunde)
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
"Trebuie sa ne gandim in ce masura putem institui o pedeapsa complementara, in ce masura interdictia temporara in cazul savarsirii unor infractiuni deosebit de grave - omor, talharie, viol - este sau nu actuala.
"Autoritatile de la Chisinau au depasit limita, ingradind dreptul la libera circulatie prin introducerea vizelor si expulzand jurnalisti romani", a afirmat, joi, ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu (foto), in fata Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
85/2003 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr. ... Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Desfasurata, conform programului anuntat, pe 7 septembrie, dezbaterea de la Bruxelles privitoare la situatia populatiei rome din Europa i-a gasit pe membrii tuturor grupurilor politice importante din Parlamentul European in consonanta cu ideea, exprimata in prealabil si de Romania, ca actiunile recente ale autoritatilor franceze sunt atat ilegale, cat si lipsite de etica.
Si pentru ca se grabea cu modernizarea, dl Basescu a plecat duminica de la Predeal spre Bucuresti cu elicopterul. ... Pentru un astfel de destin mesianic care te poarta in zbor spre Capitala nu privesti decat inainte:
Liechtenstein a devenit ieri a 26-a tara membra a spatiului Schengen, dupa ce ministrii de interne din UE au adoptat saptamana trecuta o decizie care permite atat ridicarea controalelor la granitele interne (spatiului Schengen) cu Liechtenstein, cat si eliminarea actualelor restrictii asupra folosirii Sistemului de Informatii Schengen (SIS).
Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European. ... - una e legata de intalnirea cu secretarul general al NATO, in vederea pregatirii summitului NATO de Chicago, in 20-21 mai;
In calitatea mea de senator al Romaniei si de consilier de stat pe problemele romilor, la nivelul Guvernului, doresc sa fac unele precizari referitoare la declaratiile politicienilor francezi din ultimele saptamani in legatura cu o posibila amanare a aderarii tarii noastre la Spatiul Schengen.
Nevoia de suveranism (Autor: Octavian STIREANU) Dinspre Adrian Nastase vin din nou idei cu substanta politica de cel mai inalt nivel. De ceva vreme, fostul premier a pus in circulatie termenul de suveranism, spre a putea spune ceea ce termenul de nationalism ar impiedica sa fie inteles.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani).
Dupa trei strigari, CFR SA a scapat de numai jumatate din calea ferata de care voia sa se descotoroseasca. ... Caile ferate scoase la licitatie de catre CFR SA nu au starnit prea mare interes firmelor si din 3.400 de kilometri au fost adjudecati doar jumatate.
348/2004, lansarea noii emisiunii monetare este programata la 1 iulie 2005, urmind ca cele doua tipuri de bancnote sa circule in paralel timp de un an si jumatate.
Desi leul s-a tot apreciat in raport cu devizele de referinta, analistii financiari estimeaza ca din ianuarie cursurile valutare se vor stabiliza. De altfel, dupa interventia recenta a bancii centrale, leul si-a mai pierdut din stralucire. ... La masini, de pilda.
Mai este putin timp pana cand va intra in circulatie noua moneda nationala. De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
Pensionarii vor primi o data cu pensia cartonase care sa prezinte echivalentele dintre bancnotele vechi si noi, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-un interviu acordat Agentiei Mediafax pe tema campaniei de informare privind denominarea.
Denominarea leului costa Banca Nationala a Romaniei (BNR) aproximativ 30 de milioane de euro, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
google-analytics.com